Bocskai István Református Oktatási Központ
Szabó Magda Tagintézménye


2400 Dunaújváros, Bercsényi Miklós u. 10.

Tel/Fax: 25/411-330
e-mail: szabo.magda.iskola@reformatus.hu
OM:032614

Szilágyi Alapítvány

Alapító okiratunkat 2000. júniusában jegyezték be. Céljainkat a következőkben foglaltuk össze:

* A tanulók tanterven kívüli és tantervhez kapcsolódó számítástechnikai és egyéb ismereteinek bővítése, újszerű eljárások ingyenes oktatása.
* Szakköri tevékenységek beindítása, támogatása.
* Tehetséggondozás, hátrányos helyzetű tanulók támogatása.

Úgy érzem, ezek a célok felölelik az itt tanuló gyermekek egészét. Munkánk, a segítés akkor vált teljessé, amikor a bennünket támogató szülők, kollégák, ismerősök adójuk 1%-át Alapítványunknak ajánlhatták fel. Történtek számlánkra egyéb befizetések is (magánszemélyek, cégek által).

MINDENKINEK KÖSZÖNET!

Miben segített az Alapítványunk: rendszeresen támogatja a kiemelkedő iskolai rendezvényeket, családi napot, karácsonyt; kézilabda-táboroknak, versenyeknek, nyári táboroknak szintén jut a segítségből, kiemelten a hátrányos helyzetű tanulóink; több tanulmányi verseny nevezési díját fizette az Alapítvány a kiemelkedően tehetséges, de nehéz helyzetű tanulóink részére; voltunk együtt színházban, ahol a jegyek árának egy részét mi fedeztük. Azt gondolom, a hozzánk került forintok jó helyre kerültek, jó célra fordítottuk őket. Ezt Önöknek köszönjük, és további segítségüket a jövőben is nagy örömmel fogadjuk. Ehhez néhány fontos adat rólunk:

alapítványunk neve:

"Szilágyi Alapítvány"

adószáma:

18488371-1-07

számlaszáma:

Budapest Bank Nyrt. Dunaújváros

10102969-79840620-00000008

Tisztelettel: Farkas Márta

Kuratórium elnöke